Intervju med Ann Monika Bergheim

Hvor lenge har du bodd her og hvorfor valgte du akkurat Gran Canaria?

 Jeg har bodd her siden i fjor høst. Da flyttet Sverre og jeg hit sammen med Ragne, jenta vår. Vi søkte jobb her fordi vi ønsket litt forandring, samt varme og sol i hverdagen. At vi er blant de heldige som fikk jobb er vi veldig glade for.

 

Hvilke fag og klasser er du lærer i?

Jeg er kontaktlærer for 1. trinn. Det er jeg faktisk 3. året på rad, og jeg trives godt i begynneropplæringa. Jeg underviser i alle fag, bortsett fra musikk og spansk.

 

Hva har vært din beste opplevelse på Gran Canaria til nå?

Hm, vanskelig spørsmål. Det jeg vil huske best senere i livet er nok kanskje alle de fine turene med nye, gode venner i fantastiske omgivelser.

 

Hva er det du liker å gjøre på fritiden?

Jeg er en av de som liker å gå turer, gjerne i fjellet. Jeg liker å utforske nye stier og steder. Zumba kan jeg godt kaste meg inn i med stor glede. Ellers synes jeg det er fantastisk å gjøre noe sammen med familien, om det er å rusle en tur eller å se en film sammen, samtidig som vi nyter litt god mat. Her på Gran Canaria er det av en eller annen grunn slik at jeg har bedre tid enn hjemme i Norge. Dette har ført til at jeg til og med har klart å lese noen bøker, noe jeg er veldig stolt av. Dessuten øver jeg litt på spansk, det er vel nesten obligatorisk når man bor her.

 

Hvis du hadde blitt etterlatt på en øde øy, hvilke 3 gjenstander hadde du valgt?

Da ville jeg valgt pledd, kniv og fyrstikk!

 

Hvem vil du sende stafettpinnen videre til?

Jeg sender stafettpinnen videre til Maren Herland Iglesias.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *