Dykking på Gran Canaria

Vi bor på en øy omgitt av hav og da er dykking en naturlig aktivitet.

Det er mange steder her på Gran Canaria du kan dykke. Det stedet som er mest kjent for oss nordmenn som bor her i Arguineguin, er Dive Acadamy som ligger ved siden av Sjømannskirken. Her har de blant annet snorkelkurs, snorkelsafari og vanlig dykking. Når det gjelder vanlig dykking (med dykkertank) kan man dra 30 meter under vann. De har også kurs for barn fra 8 og oppover.

Det er et annet sted som hetter Davy Johnes dykking, og det er et 5 stjernes dykkerkurs som ligger på øst kysten.

Fridykking er med eller uten snorkelsett men vanlig dykking er med dykker tank og maske og helle pakka.

Og hvor kan man reise og dykke når man har lært det? Amadores-stranda ligger i Puerto Rico. Den er fin. En annen plass heter el Cabron og ligger i Arinaga nær flyplassen. Der er det mange typer fisk og andre sjødyr i havet.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *